Fit Body Sports is in 2013 opgericht door twee Personal Trainers die een passie delen om mensen, fitter, sterker, maar vooral gezonder te maken. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de kernwaarden van onze personal trainingsmethode. 

Top
“Practise what you preach’’. Dat is Jordy op het lijf geschreven.”

Jordy van der Straaten

Jordy is al vanaf zijn 15e actief in de fitness en is er nooit meer weggegaan. Sindsdien heeft hij zijn horizon verbreed met verschillende aspecten binnen de fitness. Van volledige, persoonlijke lifestyle-interventies, tot het trainen van grote groepen sporters, van bodybuilding tot powerlifting en van postuurcorrecties tot sport specifieke trainingen.

Door deze brede kennis van fitness heeft Jordy in 2013 besloten zijn diploma’s te halen om als personal trainer aan de slag te gaan. In januari 2015 besloot hij de stap te wagen om voor zichzelf te beginnen. Fit Body Sports was een feit. Dit was de start van het verzorgen van Bedrijfsfitness, Bootcamps en Personal Training. Na jaren personal training op diverse locaties te hebben verzorgd, was het op 1 juli 2020 zover: de opening van zijn eerste eigen personal training studio in het Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp.

Ieder jaar neemt hij deel aan verschillende cursussen en seminars van vooraanstaande coaches in zowel binnen- als buitenland. Op deze manier blijf hij zijn kennis uitbreiden en op de hoogte van de trends, ontwikkelingen en nieuwe methodes. Hierdoor blijft hij ook in contact met andere professionals binnen de branche om ervaringen binnen het werkveld uit te wisselen.

Zijn visie is niet beperkt tot enkel sport en voeding. Doelen bereiken gaat niet vanzelf. Er moet gesleuteld worden aan de denkwijze, discipline, doorzettingsvermogen en de focus. Jordy observeer de cliënt zorgvuldig en geef praktische tips om het proces te versoepelen en het maximale resultaat te behalen. 

“Succes in de sportschool draait namelijk niet om talent of geluk, het gaat om consistentie!”

“Eerst de basis beheersen, van daaruit bouwen we verder”

Dominique Ebben

Sport en bewegen staat al vanaf jongs af aan centraal in het leven van Dominique. Hij besloot dan ook na zijn middelbare school zichzelf meer te verdiepen in het menselijk lichaam door de studie ‘Bewegingstechnologie’ te volgen. Hier leerde hij hoe het lichaam werkt en de technologische toepassing hiervan. 

Zijn eerste stage liep hij bij Feyenoord in samenwerking met het Erasmus MC. Hier deed hij onderzoek naar de voorspelbaarheid van kruisbandletsel onder voetballers. Vervolgens heeft hij zijn eindonderzoek gedaan bij Sparta Rotterdam. Hier creëerde en analyseerde hij individuele data van spelers tijdens de trainingen en wedstrijden. 

Na het behalen van zijn Bachelor in Bewegingstechnologie besloot Dominique zich verder te specialiseren in het verbeteren van menselijke prestaties. Hij volgde een Master “Biophysics in Sports” aan de VU Amsterdam.

Na het afronden van deze opleiding kreeg hij de mogelijkheid om aan de slag te gaan als inspanningsfysioloog bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag. 

Om wat bij te verdienen tijdens zijn studie, startte Dominique met het geven van Bootcamp trainingen voor Fit Body Sports. Na verloop van tijd werd dit uitgebreid naar bedrijfsfitness voor o.a. Nederlandse Loterij en TUI. Ook verzorgde Dominique voor verschillende sportverenigingen kracht- conditietrainingen en personal training.

Dominique is een geweldige en veelzijdige trainer, coach en leraar die zijn sporters uitstekend begeleid met fysieke- en lifestyle transformaties.

“En zeg nou eerlijk… hoe fijn is het om te kunnen zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken?!”