Fit Body Sports is in 2013 opgericht door twee Personal Trainers die een passie delen om mensen, fitter, sterker, maar vooral gezonder te maken. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de kernwaarden van onze personal trainingsmethode. 

Top

About us

Fit Body Sports was founded in 2013 and is run by two personal trainers who share a passion to make people fitter, stronger and healthier. Quality and personal attention are the core values of our personal training method.

At a unique location in the prestigious Van der Valk Den Haag Nootdorp you will find our modern PT-studio. Here we train with our clients from 07.00 in the morning, until 22.00 in the evening. Our PT-location is easily accessible from Ypenburg, Leidschenveen and the Forepark. Our clients are carrier oriented professionals who want to train at flexible hours, with personal guidance and attention from a skilled Personal Trainer.

More about us
Personal Training

We offer our Personal Training at a 1-on-1 or 1-on-2 basis. We set clear and specific athletic goals and link these to measurable lifestyle improvements. Be more all round fit, be comfortable in your own skin, thanks to intensive, personal and structured guidance. That is our promise!

Training and coaching

Additionally, to our physical trainings we offer an inclusive coaching trajectory. To us this is at least as important as the physical training. We focus on durable changes in our client’s way of living. We zoom in on lifestyle patterns and find a way to convert these to a lasting behavioral change. This is how we guarantee a lasting result!

Company Fitness

Are you looking for fitness for your company and employees? We offer company fitness at our own Personal Training Studio, but it’s also possible to organize the training outside, or at your company’s location! There are some renowned companies for whom we facilitate their company fitness on a daily basis, such as TUI, and Nederlandse Loterij.

Introduction

Feel free to come by for an introduction and have a cup of coffee!

Lifestyle

Set lifestyle goals: nutrition/coaching/mental.

Intake

Together we will set your goals and define our starting points by measuring and testing.

Start

Let’s begin our uniquely customized Personal Training Program!

Movement plan

We will make a personal and unique movement plan and training schedule.

Evaluation

We will regularly evaluate and optimize your Personal Training Program.

Fit Body Sports

Unique PT-location right by the A4 and A12

Our Personal Training Studio has been completely furnished with A-brand equipment. You can find us in the top floor of the Van der Valk Den Haag Nootdorp. We are situated at the intersection of the A4 and A12 and easily accessible for clients from Den Haag, Delft, Nootdorp-Pijnacker, Rijswijk, Voorburg and Zoetermeer. Because of our extensive opening hours our clients can train whenever it suits their busy schedule. Before or after the PT-session our clients are free to use the wellness and pool. Jus a bit of well deserved relaxation after an intensive workout!

Meer over ons

Fit Body Sports IconFit Body Sports

Gildeweg 1, Nootdorp

5.0 34 reviews

 • Avatar kim koers ★★★★★ een jaar geleden
  Ik train al een aantal jaar bij Jordy en ik ben erg tevreden. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik helemaal in shape was op mijn bruiloft en na het stoppen met roken de kilo's weer kwijt ben geraakt. Het belangrijkste vind ik dat ik me … More helemaal op mijn gemak voel en we samen mijn doelen bepalen. Als het soms even niet lukt is het niet erg en kijken we wat er wel mogelijk is. Niet alleen op het gebied van trainen maar ook met voeding en vitamines. Naast Jordy heb ik meerdere pt sessies gehad met Do en Gill en dat zijn ook top trainers. De gym is een fijne plek om zelf te trainen en een plons is het zwembad of lekker in de sauna is welverdiend na de zware inspanning. Ik kan Fitbodysports aan iedereen aanbevelen!
 • Avatar Ruben Krijbolder ★★★★★ een jaar geleden
  Fit body sports helpt mij met goed op mijn lichaam aangepaste trainingen en dieet. Mede dankzij de adviesen en motiverende manier van coachen ben ik meer dan 30 kilo in 6 maanden kwijt en ben ik zo fit als nooit tevoren. Tevens ben ik onder … More de indruk van de kennis van het lichaam, beweging en voeding die Jordy en Dominique keer op keer weer delen en zelf naar leven.
 • Avatar Nico W ★★★★★ een jaar geleden
  FitBodySports is niet zomaar een doorsnee gym. Hier werken echte professionals. In een kleinschalige setting, met top-apparatuur, train je 1 op 1 met zeer betrokken trainers die verstand van zaken hebben. In een aantrekkelijk maatwerkprogramma … More met 100% aandacht voor jou. Zodoende behaal je hier wél je doelen. Na de training kun je heerlijk genieten van de uitgebreide wellness-faciliteiten. Doen!
 • Avatar Arjan Langstraat ★★★★★ een jaar geleden
  September 2021 begonnen met trainen bij Jordy, inmiddels best wel wat kilo’s afgevallen. Begeleiding is super zowel op training en voedingsgebied elke week bespreken we duidelijk de doelstellingen. Jordy begrijpt me lichaam en weet precies … More wat te doen. Locatie is fantastisch!!
 • Avatar Cheryl Simonis ★★★★★ een jaar geleden
  Door het vele thuis zitten, ging mijn conditie achteruit en nam mijn gewicht toe. Ik besloot contact te zoeken met Fit Body Sports. Bij de intake voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Jordy en Do zitten vol kennis. In 5 maanden tijd kon ik … More 5 km in 30 min lopen en was ik 6 kilo afgevallen. Voel mij nu beter als ooit. Ik had dit mijzelf veel eerder moeten gunnen.
 • Avatar Grady van Voorst ★★★★★ 6 maanden geleden
  We hebben heerlijk een half uurtje gesport bij van der Valk Nootdorp. Wat een keuze aan apparaten.
 • Avatar Marc R ★★★★★ een jaar geleden
  Ben hier gestart om te herstellen van blessure. De begeleiding van Dominique is zeer goed. Ik ga met sprongen vooruit en ben na 6 maanden alweer bijna op mn oude niveau en tegelijk ook een goeie basis gelegd om te bewegen. Dacht dan te … More stoppen maar sauna en zwembad na de workout zijn een dikke plus en helpen bij de post-workout ontspanning.
 • Avatar Jonathan Briers ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer professionele PTs met veel aandacht voor individuele behoeftes. Jordy en Dominique blijven altijd beleefd en vriendelijk, wat voor een zeer prettige “customer experience” zorgen. De heren beschikken over veel ervaring en zijn zeer … More deskundig. Echt een aanrader
 • Avatar E.R. Bacas ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb zelf enige kennis van training en voeding, maar met begeleiding en advies van deze heren heb ik in korte tijd enorme progressie gemaakt. Ook de locatie is top!
 • Avatar Shirley Kind ★★★★★ 2 jaar geleden
  5 sterren voor de zeer hoge kwaliteit die zowel Jordy als Dominique leveren. Ze helpen je om je doelen te behalen en het is altijd gezellig. Ook wanneer je minder zin hebt om te trainen, motiveren ze en helpen je op weg. Echt trainers met … More verstand van zaken.
  Ook de bedrijfstrainingen zijn super en worden goed bezocht.
  De locatie en ruimte is top. Goede en nieuwe apparatuur en ook heel fijn dat na de training gebruik kan worden gemaakt van de Sauna en het zwembad.
 • Avatar Turhan Yanardag ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ben nu al een tijdje bezig bij deze 2 heren.
  PT-ers zijn altijd op tijd aanwezig ook al hebben zij meerdere activiteiten op de dag. Qua faciliteiten is er genoeg, qua "hardware" is er genoeg en nieuw. Wil je een babbel maken kan
  … More dat ook maar het moment dat je moet knallen dan ga je ook knallen!
 • Avatar michel van assendelft ★★★★★ 2 jaar geleden
  5 sterren gegeven vanwege de kwaliteit/progressie van trainingen die goed in de gaten wordt gehouden. Verwacht dan ook niet dat je hier een beetje rustig aan kan doen, hier wordt gewerkt aan je lichaam en dat voel je. Vriendelijke trainers … More en weten waar ze over praten en je weten te motiveren.
 • Avatar Odette Dorjee ★★★★★ 2 jaar geleden
  Goede begeleiding om je fit en beter te voelen. Wordt goed afgestemd op je lichamelijke fitheid en dat maakt sporten echt zo leuk! Blij dat ik hier train !
 • Avatar James Heij ★★★★★ 2 jaar geleden
  Toen ik voor het eerst begon met trainen, had ik geen idee hoe ik de oefeningen juist moest doen. Maar met de hulp van beide heren verbeterde ik snel van week tot week. Met deze zeer professionele coaches zal je zeker je fitness doelen … More behalen!
 • Avatar Wendy Bijsterveld ★★★★★ 2 jaar geleden
  Kwalitatief hoge trainingen! Je merkt dat de trainers kennis hebben over mens en lichaam en weten de training op jou als persoon aan te passen. Professioneel met een randje humor!
 • Avatar The Food Hospital NL ★★★★★ 2 jaar geleden
  Jordy heeft mij super geholpen met afvallen en stakker worden. Veel kennis en super begeleiding. Aan iedereen aan te raden. Sauna en zwembad erbij voor ontspanning naast een drukke baan zijn de kers op de taart.

find us

stay in touch!

  Contact us

  +31 6 24214081

  07:00 - 22:00

  INFO@FITBODYSPORTS.NL

  GILDEWEG 1, 2632 BD NOOTDORP