#Vitaliteit
De Beste Versie Van Jezelf.
fitbodysports vitaliteitscoach

FitBodySports & Vitaliteit

Vitaliteits­coach: jouw route naar gezondheid en levensgeluk

In de hedendaagse snelle wereld waar stress en ongezonde levensgewoonten de overhand lijken te hebben, is het belang van vitaliteit en welzijn nooit groter geweest. Fit Body Sports begrijpt dit en biedt daarom de diensten aan van een ervaren vitaliteitscoach om je te begeleiden op je reis naar een beter welzijn.

Op de bovenste verdieping van het Van der Valk Den Haag Nootdorp ligt onze moderne PT-studio, klaar om klanten te helpen hun fitnessdoelen te realiseren. We richten ons op drukbezette professionals die flexibiliteit en individuele coaching tijdens hun workouts waarderen. Laat onze vitaliteits coach je gids zijn op weg naar een vitaal en gezond leven.

“Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding bij Fit Body Sports: waar jouw welzijn en transformatie centraal staan in een wereld van balans en prestatie.”

Onze missie?

Vitaliteits­coaching: meer dan alleen fysieke gezondheid

Vitaliteitscoaching gaat verder dan alleen het fysieke aspect van gezondheid. Het omvat een algehele benadering die zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid in overweging neemt. 

Bij Fit Body Sports geloven we dat ware vitaliteit wordt bereikt wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie zijn. Onze coaches zijn getraind om je te helpen bij het identificeren van zowel fysieke als emotionele belemmeringen die je welzijn in de weg staan. 

Samen werk je aan strategieën en oplossingen om deze uitdagingen te overwinnen en een leven van volledige vitaliteit te leiden.

Onze coaches zijn er om je te begeleiden, te ondersteunen en te motiveren op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe een vitaliteitscoach je kan helpen je volledige potentieel te bereiken.

fitbodysports fysieke gezondheid

FitBodySports bij Van der Valk

Leefstijl en
Vitaliteits­coach

Een gezonde leefstijl is de hoeksteen van vitaliteit. Wat je eet, hoe je beweegt, hoe je rust en hoe je met stress omgaat, zijn allemaal cruciale factoren die je algehele welzijn beïnvloeden.

Bij Fit Body Sports begrijpen we dat veranderingen in leefstijl niet van de ene op de andere dag gebeuren. Daarom bieden we begeleiding en ondersteuning bij elke stap. Onze aanpak is erop gericht om duurzame veranderingen in je leefstijl te bewerkstelligen die je helpen je optimale gezondheid en welzijn te bereiken.

Een vitaliteitscoach is meer dan alleen een trainer of adviseur; het is iemand die naast je staat op je reis naar gezondheid en welzijn. Bij Fit Body Sports zijn onze vitaliteitscoaches toegewijd aan jouw succes. We brengen onze expertise en ervaring mee om je te voorzien van de tools, kennis en motivatie die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Of je nu worstelt met gewichtsverlies, stressmanagement of het vinden van balans in je leven, onze coaches zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen.

Ontdek de Fitbodysports Ervaring

Bij Fit Body Sports is het onze missie om je te begeleiden op je reis naar een algeheel welzijn, waarbij elke stap zorgvuldig wordt begeleid en ondersteund. Geniet van de fijne faciliteiten die wij te bieden hebben. Wacht niet langer en ervaar de synergie van luxe en prestatie bij FitBodySports.

Meld je vandaag nog aan en transformeer je leven!

 • Exclusieve locatie
 • Optimale bereikbaarheid
 • Complete aanpak
 • Gepersonaliseerde begeleiding
 • Wellness voordelen

Reviews

Succes­verhalen

Onze klanten zijn ons grootste bewijs van succes. Door de jaren heen hebben we talloze klanten begeleid op hun reis naar een gezonder leven. Lees verder en laat je inspireren door hun transformaties.

Review - Odette van Dijk

Odette van Dijk

Den Haag

FitBodySports is niet zomaar een doorsnee gym. Hier werken echte professionals. In een kleinschalige setting, met top-apparatuur, train je 1 op 1 met zeer betrokken trainers die verstand van zaken hebben. In een aantrekkelijk maatwerkprogramma met 100% aandacht voor jou. Zodoende behaal je hier wél je doelen. Na de training kun je heerlijk genieten van de uitgebreide wellness-faciliteiten. Doen!

Geplaatst op: Google

Review - Patrick Viaanen

Patrick Viaanen

Nootdorp

5 sterren voor de zeer hoge kwaliteit die zowel Jordy als Dominique leveren. Ze helpen je om je doelen te behalen en het is altijd gezellig. Ook wanneer je minder zin hebt om te trainen, motiveren ze en helpen je op weg. Echt trainers met verstand van zaken. Ook de bedrijfstrainingen zijn super en worden goed bezocht.

Geplaatst op: Google

Review - Raymond Huizen

Raymond Huizen

Wassenaar

Fit body sports helpt mij met goed op mijn lichaam aangepaste trainingen en dieet. Mede dankzij de adviesen en motiverende manier van coachen ben ik meer dan 30 kilo in 6 maanden kwijt en ben ik zo fit als nooit tevoren. Tevens ben ik onder de indruk van de kennis van het lichaam, beweging en voeding die Jordy en Dominique keer op keer weer delen en zelf naar leven.

Geplaatst op: Google

fitbodysports portret
fitbodysports zwembad
fitbodysports training
fitbodysports sauna
fitbodsports gewichten

Neem contact met ons op

  Contact Gegevens

  Contact ons voor een vrijblijvende kennismaking

  Gildeweg 1
  2632 BD Nootdorp

  Openingstijden:
  07:00 – 22:00

  fitbodysports contact formulier